dissabte, 3 d’octubre del 2015

Pollineres-Refugi dels Estanys de la Pera-Coll de Perafita

Una altre cap de setmana amb bon temps. Sortim de casa a les 9h i ens dirigim cap a Cap de Reg per agafar la pista forestal cap a Pollineres. No està en massa bon estat i triguem prop de mitja hora en arribar a Pollineres. Ja hi ha força cotxes aparcats al parquing, molts d'ells han vingut per Arànser, quan tornem cap a casa ens adonarem que la pista està en millors condicions.

Del pàrquing surt una pista forestal cap al Nord que ens porta fins el refugi dels Estanys de la Pera però agafem el sender que surt paral.lel al torrent i que puja per la seva riba dreta.

Pujada distessa dins el bosc  sentint el rumor del torrent que anem seguint a poca distància. En poc més de 30' , amb parades incloses per llançar pedretes al riu, arribem al refugi dels Estanys de la Pera on aprofitem per a menjar quelcom asseguts a les escales que donen accés a l'interior del refugi abans de continuar pujant fins el coll de Perafita.



Una hora ens separa del refugi al coll. Aquí el vent bufa fort i decidim no pujar al Pic de Perafita. De volta al refugi, ja arrecerats del vent aprofitem per dinar i jugar una estoneta amb el peque.






0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada